Impact Praise Putten

Impact 22 ‘Eindeloos’


29 nov 2014

Impact 22

We mogen weer terug kijken op een fantastische avond waarbij we nadachten over het thema: Eindeloos.

Om 19:00 ging de zaal open en al snel stroomde de zaal helemaal vol. Wow, wat een opkomst! We begonnen deze avond met een paar prachtige nummers gezongen door de Impact Praise band.

 

De presentator van deze avond was Wouter Timmer, kernteam lid van Impact Praise. Hij opende de avond met gebed. Hij lichtte kort toe dat dit de allerlaatste avond zou worden, en hij hoopte dat we er samen een prachtige afsluiting van konden maken.

 

Het was weer tijd om diverse nummers te zingen onder leiding van de band. Liederen waarin we Hem aanbadden en stil stonden bij wie Hij voor ons is. ‘Bij U is het goed, U geeft mij Uw zegen. In U is mijn hoop, in U zijn mijn wegen, in U. U hebt Uzelf voor mij gegeven. In U kan ik zijn, in U kan ik leven, in U. ik hoef niets te verbergen, want U wijst mij niet af.

Zo maar een paar regels uit een van de gezongen liederen. Onderaan kunt u de hele liedlijst van deze avond bekijken.  

Na de pauze was het de beurt aan Kees Kraayenoord.
Impact is niet eindeloos, maar Gods werk en liefde gelukkig wel.
Kees dacht met ons na over Johannes 4.  Hierin lezen we over de vrouw die al vijf mannen heeft gehad, en de man die ze nu heeft is haar man niet.
Nadat we het verhaal doorgelopen hadden, concludeerden we dat ‘de plek van aanbidding’ niet Jeruzalem is, of de berg Geriziem, maar dat die plek Jezus is.  Hij is de Weg om bij God te komen.
En zo was het ook met Impact. Impact was een van de plekken waar we samen Hem konden aanbidden, maar Jezus blijft die plek.

Als je een hoofdstuk uitgelezen hebt, komt er altijd een nieuw hoofdstuk. Zo is het ook bij Hem. Als hij ergens een hoofdstuk afsluit, zal hij altijd ergens anders een nieuw hoofdstuk openen.

Soms zijn er ook momenten waarin we het moeilijk hebben, waardoor we twijfelen aan alles. We moeten leren om Hem te danken voor wat komen gaat. Want Hij heeft grote plannen met ons!

 

Na de overdenking van Kees, en de liederen die we samen met hem mochten zingen, was het weer de beurt aan de band. Na de afsluiting door Kees, zong hij nog een nummer samen met de band. Er was zelfs nog een toegift!

Er was nog ruimte om een cd van Kees te kopen, of nog even na te praten, en daarna keerde een ieder weer huiswaarts.

Onze dank, voor een ieder die in de afgelopen jaren een bijdrage heeft gegeven! Het waren gezegende jaren!

 

Hierbij de liedlijst van de avond:

Awesome God – Chris Tomlin

Mijn verlosser leeft – Opwekking 554

O happy day – Tim Hughes

Hosanna – Hillsong

God is good – Opwekking 274

Lord of Lords – Hillsong

Mijn Jezus mijn Redder- Opwekking 461

Jezus wij verhogen U – Opwekking 237

Tienduizenden redenen – Matt Redman

Er is een dag – Opwekking 585

Bij U ben ik thuis – Opwekking 625

You never let go – Matt Redman

Prijs Adonai – Opwekking 638

De kracht van Uw liefde – Opwekking 488

 

Categories: Uncategorized | Reageren uitgeschakeld